Linssikeitto (Kevennys)

Lisää vesi ja kasviliemikuutiot kattilaan ja laita miedolle lämmölle.

Lisää tomaattimurska kattilaan.

Halkaise chili, poista siemenet ja pilko, lisää tomaattimurskan joukkoon.

Huuhtele linssit hyvin, ota toinen kattila ja keitä niitä miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia, siivilöi ja lisää lopuksi keittoon.

Kuori ja pilko kasvikset.

Lisää kasvikset joukkoon.

Anna keiton hautua miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää puolikkaan sitruunan mehu ja mausta suolalla sekä mustapippurilla oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Samuelhovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green14g46kcal3.4g6.9g0.1g1.7g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.8g4.8kcal0.2g0.2g0.4g0g
Selleri, annos 50g3.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 14g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Chili paprika punainen0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g121kcal7.8g17.6g1g4.6g
Valittu annoskoko121g60kcal3.9g8.8g0.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna61g30kcal2g4.4g0.3g1.2g
Arvot/100g100g50kcal3.2g7.3g0.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282464