Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 23g15kcal0.7g1.1g0.8g0g
Uudet perunat keitetty38g29kcal0.6g6g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.9g16kcal1.1g0g1.3g0g
Keräkaali, 100g9g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g136kcal5.4g17.2g4.4g2.2g
Valittu annoskoko121g68kcal2.7g8.6g2.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna61g34kcal1.4g4.3g1.1g0.6g
Arvot/100g100g56kcal2.2g7.1g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745