Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus100g70kcal16g0g0.3g0g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g7.5g39kcal0.4g0.5g3.9g0g
Valkoviini kuiva 13g8.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g257kcal32.8g1.2g11g0g
Valittu annoskoko121g128kcal16.4g0.6g5.5g0g
Annoskoko puolitettuna61g64kcal8.2g0.3g2.8g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100972