Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 51g71kcal6.4g0.2g5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki63g35kcal5.3g3.1g0.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g4.2g26kcal0.9g0.3g2.3g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.3g5kcal0g1.2g0g0g
Canderel makeutusjauhe2g7.7kcal0.1g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g289kcal25.4g13.4g14.8g0g
Valittu annoskoko121g144kcal12.7g6.7g7.4g0g
Annoskoko puolitettuna61g72kcal6.4g3.4g3.7g0g
Arvot/100g100g119kcal10.5g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856