Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa39g6.6kcal0.2g1g0.2g0.3g
Purjosipuli 21g4.7kcal0.4g0.5g0g0.4g
Paprika keltainen 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaatti 20g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g1.7g3.7kcal0.2g0.4g0.1g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.2g28kcal0g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g103kcal2.2g6.6g7.2g2.6g
Valittu annoskoko121g51kcal1.1g3.3g3.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna61g26kcal0.6g1.7g1.8g0.7g
Arvot/100g100g42kcal0.9g2.7g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294665