Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.1g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 21g16kcal0.4g3.2g0g0.2g
Porkkana, keitetty, suolaa 6.6g2.2kcal0g0.4g0g0.2g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 13g4.2kcal0.1g0.7g0g0.4g
Sipuli, paistettu 2.2g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.7g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Pavut tomaattikastikkeessa13g10kcal0.5g1.7g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g128kcal6.6g12.4g4.8g3g
Valittu annoskoko122g64kcal3.3g6.2g2.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna61g32kcal1.7g3.1g1.2g0.8g
Arvot/100g100g53kcal2.7g5.1g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274277