Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 83g120kcal13.3g0g7.4g0g
Rypsiöljy 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Purjosipuli 10g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Tilli, tuore 17g5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Korppujauho 2.5g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 2.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g393kcal28.8g4.6g28.4g1.2g
Valittu annoskoko122g196kcal14.4g2.3g14.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna61g98kcal7.2g1.2g7.1g0.3g
Arvot/100g100g162kcal11.8g1.9g11.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230