Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g26g38kcal5.8g0g1.6g0g
Rypsiöljy rainbow0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Parsakaali brokkoli 11g3.7kcal0.5g0.2g0g0.3g
Porkkana 11g3.5kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Hillosipuli, Rainbow2.8g1kcal0g0.2g0g0g
Paprika, punainen7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.7g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%5.3g4.2kcal0.2g0.3g0.3g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g7g11kcal0.6g0.4g0.8g0.1g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g1.1g3.8kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g152kcal15.2g6g6.8g1.8g
Valittu annoskoko122g76kcal7.6g3g3.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna61g38kcal3.8g1.5g1.7g0.5g
Arvot/100g100g63kcal6.3g2.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143493