Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 35g45kcal7.6g0g1.6g0g
Sipuli kuivattu 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.5g
Fenkoli, annos 100g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Korianteri, annos 10g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g14g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.4g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g34g14kcal0.7g2.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow4.5g17kcal0.3g0.4g1.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g168kcal17.6g7.8g6.8g2.4g
Valittu annoskoko121g84kcal8.8g3.9g3.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna61g42kcal4.4g2g1.7g0.6g
Arvot/100g100g69kcal7.2g3.2g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395521