Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 23g78kcal2.3g16g0.3g0.8g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 16g21kcal1.9g0g1.5g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 7g37kcal0g0g4.2g0g
Kaurajuoma, GoGreen70g28kcal0.7g4.2g0.7g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g379kcal9.8g52.4g13.4g2.4g
Valittu annoskoko122g189kcal4.9g26.2g6.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna61g95kcal2.5g13.1g3.4g0.6g
Arvot/100g100g156kcal4g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56526