Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.39g136kcal5.2g26.4g0.9g1.5g
Sokeri 17g69kcal0g16.9g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)35g12kcal1.2g1.6g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g15g108kcal0.1g0.1g12g0g
Neilikka, annos 4g0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.5g4.6kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Siirappi 14g42kcal0g10.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g744kcal13.4g113g26g3.8g
Valittu annoskoko122g372kcal6.7g56.5g13g1.9g
Annoskoko puolitettuna61g186kcal3.4g28.3g6.5g1g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.5g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450