Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 38g42kcal7.9g0g1.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Selleri, annos 50g3.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g102kcal16.2g3.6g2.2g1.4g
Valittu annoskoko122g51kcal8.1g1.8g1.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna61g26kcal4.1g0.9g0.6g0.4g
Arvot/100g100g42kcal6.7g1.5g0.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164907