Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g44g109kcal7.4g0g8.8g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g13g41kcal1.8g0.1g3.8g0g
Paprika punainen 7.5g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g19g6.6kcal0.9g0.4g0g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g16g9kcal0.2g0.7g0.6g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)16g13kcal0.2g0.5g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g368kcal21.4g5g28.6g1.6g
Valittu annoskoko122g184kcal10.7g2.5g14.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna61g92kcal5.4g1.3g7.2g0.4g
Arvot/100g100g152kcal8.8g2.1g11.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422393