Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g58g75kcal8.7g0g5.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g4.1g11kcal0.3g2g0.2g0.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 15g9kcal0.5g0.7g0.5g0g
Korppujauho 3.7g13kcal0.4g2.7g0g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu13g17kcal1.4g0g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g294kcal22.8g11.6g18.8g1.4g
Valittu annoskoko122g147kcal11.4g5.8g9.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna61g74kcal5.7g2.9g4.7g0.4g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113422