Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 19g76kcal0g18.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g98kcal2.9g19.9g0.3g1g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g7.3g39kcal0g0g4.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen26g8.4kcal0.8g1.3g0g0g
Raparperi, tuore37g11kcal0.3g2g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g480kcal9.2g84.4g10.2g3g
Valittu annoskoko122g240kcal4.6g42.2g5.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna61g120kcal2.3g21.1g2.6g0.8g
Arvot/100g100g198kcal3.8g34.7g4.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669