Tomaatti-vuohenjuustopiirakka

Anna pakastetaikinan sulaa jääkaapissa.

Taputtele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Anna levätä jääkaapissa 1/2 tuntia.

Pistele taikinapohja haarukalla ja taita reunojen tueksi foliosuikaleet.

Paista 225 asteessa alatasolla 10 min.
Poista foliosuikaleet, levitä pesto pohjalle.

Lisää vuohenjuusto nokareina, ripottele silputtua basilikaa ja valkosipulia (0,5dl) päälle.

Levitä ohuet tomaattiviipaleet limittäin pinnalle.

Pirskota mausteeksi balsamicoa ja ripauta suolaa, rouhittua pippuria ja sokeria tai hunajaa sekä tilkka öljyä.

Voit ripotella päälle pinjansiemeniä.

Paista 225 asteessa 15-20 min. Lisää halutessasi pinnalle koristeeksi basilikanlehtiä ja mustia oliiveja.

Alkuperäinen tarkka resepti löytyy osoitteesta www. maku.

fi/reseptit, tähän on vähän vaikea laittaa kaikkea tarkasti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Promise1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt piirakkataikina (Kymppi), annos 400g44g105kcal3g16.7g2.7g1.3g
Vuohenjuusto President 10%16g31kcal3.9g0.3g1.6g0g
Basilika, tuore11g4.4kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g44g8.9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Balsamico-kastike (Wishbone), annos 20g1.1g1.8kcal0g0.1g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Pestokastike, yrttikastike 4.4g21kcal0.4g0.1g2.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g357kcal16g39.2g14.8g5g
Valittu annoskoko122g179kcal8g19.6g7.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna61g89kcal4g9.8g3.7g1.3g
Arvot/100g100g147kcal6.6g16.1g6.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59511