Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä50g55kcal3.9g9g0.3g4g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Palsternakka 13g8kcal0.1g1.5g0g0.6g
Korppujauho 6.3g23kcal0.7g4.7g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki13g11kcal0.2g0.5g0.9g0g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g291kcal12g34.6g11g11.2g
Valittu annoskoko122g146kcal6g17.3g5.5g5.6g
Annoskoko puolitettuna61g73kcal3g8.7g2.8g2.8g
Arvot/100g100g120kcal4.9g14.2g4.5g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86174