Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 18g19kcal0.7g3.4g0.2g0.3g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 29g30kcal1g5.3g0.3g0.8g
Salaatti, jäävuori tuore15g1.5kcal0.2g0.1g0g0.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.2g0.2kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä 27g28kcal6.1g0g0.4g0g
Purjosipuli 10g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Omena, keskikokoinen 200g20g6.9kcal0g1.5g0.1g0.4g
Persilja 1.5g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g176kcal16.4g21.2g2g3.8g
Valittu annoskoko122g88kcal8.2g10.6g1g1.9g
Annoskoko puolitettuna61g44kcal4.1g5.3g0.5g1g
Arvot/100g100g73kcal6.7g8.7g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211