Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g38g38kcal6.4g0.4g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika keltainen 16g4.9kcal0.2g0.8g0g0.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.2g3.1kcal0.1g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton6.2g10kcal0.5g0.2g0.8g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g1.9g15kcal0g0g1.7g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g148kcal14.8g3.8g7.8g0.8g
Valittu annoskoko122g74kcal7.4g1.9g3.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna61g37kcal3.7g1g2g0.2g
Arvot/100g100g61kcal6.1g1.6g3.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=379152