Matikkakeitto

Kuullota juurekset ja sipuli kattilassa.

Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, muskotilla, inkiväärillä, currylla ja laakerinlehdillä.

Lisää vesi.

Keitä keittoa 10-15 minuuttia.

Lisää kala ja kerma sekä loraus sitruunamehua.

Jatka keittämistä kunnes kala on kypsää ja juurekset sopivan pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g24g14kcal0.4g3.1g0g0.2g
Lanttu 14g3.9kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.7g12kcal0g0g1.3g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Made 19g13kcal2.9g0g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)8.9g14kcal0.2g0.2g1.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton2.9g4.6kcal0.2g0.1g0.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g127kcal7.8g8.4g6.2g1g
Valittu annoskoko122g64kcal3.9g4.2g3.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna61g32kcal2g2.1g1.6g0.3g
Arvot/100g100g52kcal3.2g3.4g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108293