Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 35g12kcal0.2g2g0.1g0.9g
Lanttu 8.1g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)4.8g3.9kcal0.5g0.5g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g2.3g12kcal0g0g1.4g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0g0.1kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 29g33kcal6.2g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g127kcal14g5.8g4.8g2g
Valittu annoskoko122g63kcal7g2.9g2.4g1g
Annoskoko puolitettuna61g32kcal3.5g1.5g1.2g0.5g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110037