Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 3.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Selleri, annos 50g6.3g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaatti, tuore16g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sieni tatti, hapero 9g2.6kcal0.2g0.3g0g0.2g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g6.3g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g51kcal1.8g5g2.4g1.6g
Valittu annoskoko122g25kcal0.9g2.5g1.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna61g13kcal0.5g1.3g0.6g0.4g
Arvot/100g100g21kcal0.7g2g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138711