Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g60g14kcal0.7g2g0.1g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g35g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g1.5g12kcal0g0g1.5g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g73kcal1.8g8.2g3.4g4.4g
Valittu annoskoko122g37kcal0.9g4.1g1.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna61g18kcal0.5g2.1g0.9g1.1g
Arvot/100g100g30kcal0.7g3.4g1.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304886