Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g38g39kcal5.4g1.7g0.7g2.1g
Sipuli 16g4.9kcal0.2g0.8g0g0.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g63g16kcal0.8g2.6g0.1g0g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 1.9g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g155kcal13.4g11.4g4.6g5g
Valittu annoskoko122g77kcal6.7g5.7g2.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna61g39kcal3.4g2.9g1.2g1.3g
Arvot/100g100g64kcal5.5g4.7g1.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354740