Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 270g206kcal5.1g41.8g0.5g2.7g
Porkkana 117g38kcal0.7g6.5g0.2g3g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g315g536kcal63g0g31.5g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 4.5g24kcal0g0g2.7g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g4.5g11kcal0.2g1.9g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2421g1660kcal139.2g105.2g70.6g13g
Valittu annoskoko1211g830kcal69.6g52.6g35.3g6.5g
Annoskoko puolitettuna605g415kcal34.8g26.3g17.7g3.3g
Arvot/100g100g69kcal5.7g4.3g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170593