Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 366g458kcal76.9g0g16.5g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g422g127kcal4.6g22.8g0.8g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g130g117kcal8.2g20.7g0.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka39g32kcal1.3g7.5g0.4g0.4g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g197g177kcal3g17.7g9.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2421g1822kcal188g137.4g56g0.8g
Valittu annoskoko1211g911kcal94g68.7g28g0.4g
Annoskoko puolitettuna605g455kcal47g34.4g14g0.2g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209308