Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g64g229kcal5.1g50.1g0.3g1.1g
Pirkka naudan jauheliha 400g300g684kcal57g0g51g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g199g199kcal14.9g29.8g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä150g112kcal6.1g18.7g1.2g4.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl7.5g19kcal0.9g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2421g2506kcal169g201.4g111.6g12.8g
Valittu annoskoko1210g1253kcal84.5g100.7g55.8g6.4g
Annoskoko puolitettuna605g627kcal42.3g50.4g27.9g3.2g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96586