Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g87g508kcal19.1g17.4g44.2g0g
Voi 60% rasvaa 61g334kcal0.5g0.3g37.3g0g
Liivatelehti, gelatiini350g1221kcal299.4g0g0.3g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g13g0.2kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa87g490kcal7g32.4g36.7g10.5g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g87g448kcal7.8g25.5g35g5.2g
Philadelphia tuorejuusto 200g175g446kcal10.3g5.6g41.8g0g
Makeutusjauhe, Pirkka87g327kcal1g80.4g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl262g944kcal5.2g7.1g99.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2422g9434kcal700.6g337.4g590g31.4g
Valittu annoskoko1211g4717kcal350.3g168.7g295g15.7g
Annoskoko puolitettuna605g2358kcal175.2g84.4g147.5g7.9g
Arvot/100g100g390kcal28.9g13.9g24.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190