Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha559g929kcal106.3g0g55.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g545g185kcal7.6g32.7g2.7g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena42g159kcal0.4g38.6g0.2g0g
Ketsuppi, meira50g35kcal0.8g8.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2422g2617kcal230.2g158.8g117.8g0g
Valittu annoskoko1211g1309kcal115.1g79.4g58.9g0g
Annoskoko puolitettuna606g654kcal57.6g39.7g29.5g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306365