Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 500g193kcal4.3g39g0.8g8.9g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g200g248kcal6.4g8.2g21g0g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2422g943kcal23.4g96g48.6g17.8g
Valittu annoskoko1211g471kcal11.7g48g24.3g8.9g
Annoskoko puolitettuna606g236kcal5.9g24g12.2g4.5g
Arvot/100g100g39kcal1g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152153