Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)4955g1586kcal163.5g223g0g0g
Sokeri 1486g6033kcal0g1484.9g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen661g4756kcal0g0g528.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2898g9945kcal295.4g2028.9g34.8g101.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g44640kcal917.8g7473.6g1126.6g202.8g
Valittu annoskoko10000g22320kcal458.9g3736.8g563.3g101.4g
Annoskoko puolitettuna5000g11160kcal229.5g1868.4g281.7g50.7g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172