Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g234g689kcal32.7g2.3g60.7g1.4g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g300g78kcal3.3g9.3g0.6g0g
Maustepippuri, annos 1g8g0.2kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 667g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2424g1534kcal72g23.2g122.8g2.8g
Valittu annoskoko1212g767kcal36g11.6g61.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna606g384kcal18g5.8g30.7g0.7g
Arvot/100g100g63kcal3g1g5.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365421