Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 400g304kcal7.5g62g0.8g4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka50g5.5kcal0.5g0.5g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl18g13kcal0.7g1.4g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 550g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%50g80kcal1.3g1.3g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2424g1009kcal25g139.4g33.4g14.6g
Valittu annoskoko1212g504kcal12.5g69.7g16.7g7.3g
Annoskoko puolitettuna606g252kcal6.3g34.9g8.4g3.7g
Arvot/100g100g42kcal1g5.8g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161615