Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha602g1000kcal114.4g0g60.2g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 301g193kcal9.6g14.5g10.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)151g190kcal16.6g0.5g13.6g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%75g211kcal21.8g1.9g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2424g3227kcal326.8g41g194.6g2.6g
Valittu annoskoko1212g1614kcal163.4g20.5g97.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna606g807kcal81.7g10.3g48.7g0.7g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263722