Kaali-jauhissössö

Paista jauheliha ja sipulit.

Lisää kaali ja porkkana, kääntele vähän aikaa ja lisää vesi (vettä oman mielen mukaan, ei ole tarkoitus olla keittoa).

Anna hautua kannen alla vaikka 30min...

Muista mausteet! Tabasco, pippuri, chili, paprika tms...

Tulista!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1616 grammaa

Nalle7

Nalle7 sanoi...

Paista jauheliha ja sipulit. Lisää kaali ja porkkana, kääntele vähän aikaa ja lisää vesi (vettä oman mielen mukaan, ei ole tarkoitus olla keittoa). Anna hautua kannen alla vaikka 30min... Muista mausteet! Tabasco, pippuri, chili, paprika tms... Tulista!

perjantai 21.09.2012 klo 14:21

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali375g79kcal4.5g12.7g0.7g7.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 150g341kcal28.5g0g25.5g0g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Porkkana 90g29kcal0.6g5g0.2g2.3g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2424g1039kcal74.4g59.6g53.8g28.2g
Valittu annoskoko1212g520kcal37.2g29.8g26.9g14.1g
Annoskoko puolitettuna606g260kcal18.6g14.9g13.5g7.1g
Arvot/100g100g43kcal3.1g2.5g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302196