Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 197g1428kcal2.3g0.8g160.1g0g
Sokeri 191g776kcal0g191.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 186g265kcal23.2g0.6g19g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g257g867kcal22.3g181.9g2.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g90g540kcal21.6g5.9g48.6g0g
Leivinjauhe 17g30kcal0.9g6.4g0g0.1g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)225g311kcal16.9g11.9g22.5g0g
Appelsiinimehu, 2 dl51g23kcal0.2g5.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2425g8478kcal174.8g807.4g505.2g0.2g
Valittu annoskoko1213g4239kcal87.4g403.7g252.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna606g2120kcal43.7g201.9g126.3g0.1g
Arvot/100g100g350kcal7.2g33.3g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576