Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g56g411kcal0.6g0.6g45g0g
Sokeri 23g91kcal0g22.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g11g41kcal0.4g9g0.4g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1125g434kcal1.8g91.8g1g16.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2430g1954kcal5.6g247.8g92.8g33.8g
Valittu annoskoko1215g977kcal2.8g123.9g46.4g16.9g
Annoskoko puolitettuna608g489kcal1.4g62g23.2g8.5g
Arvot/100g100g80kcal0.2g10.2g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339