BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu210g139kcal4.2g29.4g0g5.2g
Parsakaali, keitetty, suolaa 270g94kcal12.4g5.2g0.8g6.7g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 10g2.2kcal0g0.2g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g125g350kcal23.8g0g27.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2430g1169kcal80.8g69.6g56.6g23.8g
Valittu annoskoko1215g585kcal40.4g34.8g28.3g11.9g
Annoskoko puolitettuna608g292kcal20.2g17.4g14.2g6g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.9g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263583