Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g225g360kcal40.5g7.7g19.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 28g249kcal0g0g28.2g0g
Purjosipuli 225g52kcal4.1g5.4g0.5g4.7g
Inkivääri, tuore, silputtu23g18kcal0.4g4g0.2g0.5g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g50g154kcal4.2g28.7g2.5g0g
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka23g19kcal0.8g4.3g0.2g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Chili paprika punainen23g9kcal0.5g2g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g225g119kcal12.8g11.9g2.3g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g338g47kcal6.4g1.4g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2430g2077kcal141.2g134.4g109.6g11.2g
Valittu annoskoko1215g1038kcal70.6g67.2g54.8g5.6g
Annoskoko puolitettuna608g519kcal35.3g33.6g27.4g2.8g
Arvot/100g100g86kcal5.8g5.5g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266171