Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%225g383kcal45g0g22.5g0g
Keräkaali, 100g844g203kcal10.1g28.7g1.7g17.7g
Fondue, puolet paketista 220 g28g62kcal5.6g2.8g4.8g0g
Sipuli 62g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g56g182kcal7.8g33.8g1.7g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2430g1696kcal138.6g136.6g61.6g49.4g
Valittu annoskoko1215g848kcal69.3g68.3g30.8g24.7g
Annoskoko puolitettuna608g424kcal34.7g34.2g15.4g12.4g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=380116