Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali133g28kcal1.6g4.5g0.3g2.8g
Porkkana 133g44kcal0.8g7.4g0.3g3.4g
Palsternakka 50g32kcal0.2g5.9g0.2g2.2g
Selleri, annos 50g50g7kcal0.5g1.5g0g0g
Sipuli 67g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Paistijauheliha 10%133g226kcal26.6g0g13.3g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr7.3g21kcal0.6g0.7g1.8g0.1g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g130g52kcal2.2g10.6g0.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g10g7.5kcal0.7g0.9g0g0g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2432g881kcal68.6g70.4g32.2g19.4g
Valittu annoskoko1216g440kcal34.3g35.2g16.1g9.7g
Annoskoko puolitettuna608g220kcal17.2g17.6g8.1g4.9g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125712