Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g212g1135kcal10.4g110.5g68g0g
Kananmuna kuoreton 425g606kcal53.1g1.3g43.6g0g
Sokeri 228g927kcal0g228.2g0g0g
Euroshopper margariini 60 %159g868kcal1.6g1.6g95.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 88g301kcal8.9g61.3g1.1g3.1g
Kaakaojauhe, X-tra11g39kcal0.4g8.8g0.2g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g18g94kcal0.9g9.1g5.6g0g
Kananmuna kuoreton 35g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Sokeri 19g77kcal0g18.8g0g0g
Euroshopper margariini 60 %13g72kcal0.1g0.1g8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.2g25kcal0.7g5g0.1g0.3g
Kaakaojauhe, X-tra0.8g2.9kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2432g8392kcal161g891g451.6g6.8g
Valittu annoskoko1216g4196kcal80.5g445.5g225.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna608g2098kcal40.3g222.8g112.9g1.7g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.6g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840