Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi805g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g40g4kcal0.6g0g0.2g34.2g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g22g80kcal10g8.9g1.3g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale60g36kcal6g3g0.2g44.1g
Manteli, jauhettu, n. 1dl282g1697kcal67.9g18.6g152.2g19.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2432g3633kcal169g61g307.8g196g
Valittu annoskoko1216g1817kcal84.5g30.5g153.9g98g
Annoskoko puolitettuna608g908kcal42.3g15.3g77g49g
Arvot/100g100g149kcal6.9g2.5g12.7g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229174