Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 241g1747kcal2.9g1g195.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 261g896kcal26.6g182.7g3.1g9.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 225g282kcal24.7g0.6g20.3g0g
Sokeri 136g554kcal0g136.3g0g0g
Banaani, kuorittu 321g279kcal3.4g58.7g1.3g5.8g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g16g50kcal1.8g9.6g1.1g4.5g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2432g7671kcal120.4g790g443g39g
Valittu annoskoko1216g3835kcal60.2g395g221.5g19.5g
Annoskoko puolitettuna608g1918kcal30.1g197.5g110.8g9.8g
Arvot/100g100g315kcal5g32.5g18.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264700