Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g663g2586kcal39.8g204.2g179.7g90.2g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g66g265kcal0.3g57g3.3g0g
Vesi199g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 23g51kcal0.1g12.2g0g0.2g
Mustikka metsä- 239g105kcal1.2g15.3g1.4g7.9g
Sokeri 27g108kcal0g26.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2432g6230kcal82.8g630.4g368.8g196.6g
Valittu annoskoko1216g3115kcal41.4g315.2g184.4g98.3g
Annoskoko puolitettuna608g1557kcal20.7g157.6g92.2g49.2g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301448