Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1184g10472kcal0g0g1184.2g0g
Pellavansiemenöljy2368g21316kcal0g0g2368.4g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g1184g947kcal0g0g106.6g0g
Viinietikka 5263g1088kcal0g26.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g67647kcal0g52.6g7318.4g0g
Valittu annoskoko10000g33823kcal0g26.3g3659.2g0g
Annoskoko puolitettuna5000g16912kcal0g13.2g1829.6g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233