Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g5453g21265kcal327.2g1679.4g1477.6g741.5g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g545g2181kcal2.7g468.9g27.3g0g
Vesi1636g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 185g420kcal1g100g0.2g1.7g
Mustikka metsä- 1963g864kcal9.8g125.6g11.8g64.8g
Sokeri 218g885kcal0g217.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g51230kcal681.4g5183.6g3033.8g1616g
Valittu annoskoko10000g25615kcal340.7g2591.8g1516.9g808g
Annoskoko puolitettuna5000g12808kcal170.4g1295.9g758.5g404g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301448