Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g2963g2667kcal44.4g177.8g192.6g59.3g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g2963g1333kcal44.4g222.2g29.6g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g2222g2556kcal355.6g42.2g111.1g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g1852g2037kcal425.9g0g33.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17185kcal1740.6g884.4g733.2g118.6g
Valittu annoskoko10000g8593kcal870.3g442.2g366.6g59.3g
Annoskoko puolitettuna5000g4296kcal435.2g221.1g183.3g29.7g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961