Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g250g825kcal40g155g5g15g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto125g350kcal23.7g0g27.5g0g
Oregano, kuivattu 1.3g3.8kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi6.9g19kcal0.6g0.5g1.6g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)313g94kcal3.1g18.7g0.6g3.1g
Jauhelihamauste, annos 15g3.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu13g13kcal1g2g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g250g425kcal47.5g0g25g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos6.3g45kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2435g3617kcal235.2g365g130.2g42g
Valittu annoskoko1218g1809kcal117.6g182.5g65.1g21g
Annoskoko puolitettuna609g904kcal58.8g91.3g32.6g10.5g
Arvot/100g100g149kcal9.7g15g5.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76957