Juustoinen jauhelihakeitto

Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.

Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.

Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.

Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.

Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.

Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.

Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.

Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.

Nopea valmistaa, n.30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Enni91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi525g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 300g664kcal52.5g0g51g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g187g77kcal2.6g15.2g0.6g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli150g270kcal12.7g3.3g22.5g0g
Ketsuppi, Felix41g36kcal0.4g8.5g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi8.2g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Persilja7.5g0.9kcal0.1g0.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2436g2142kcal138g55.4g152.4g1.2g
Valittu annoskoko1218g1071kcal69g27.7g76.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna609g536kcal34.5g13.9g38.1g0.3g
Arvot/100g100g88kcal5.7g2.3g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264674